Η Φάρμα: Οι δίδυμες αδερφές Τσικιτίκου μπήκαν στο ριάλιτι

Δύο νέες εισόδους είδαμε να κάνουν την είσοδό τους στη Φάρμα στο σημερινό επεισόδιο. Ο λόγος για τις δίδυμες αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου που είναι χορεύτριες-χορογράφοι και γυμνάστριες και κατάγονται από τη Νάουσα.

Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου αποφάσισαν να μπουν στη «Φάρμα» γιατί αγαπούν πολύ τη φύση. Αν και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα από αγροτικές εργασίες, έχουν πολλή όρεξη να μάθουν να αρμέγουν, να κάνουν κατασκευές και να καλλιεργούν.

Όπως ήταν φυσικό η είσοδος των δυο κοριτσιών προκάλεσε την έκπληξη των υπόλοιπων παικτών της Φάρμας ενώ δεν κατάφεραν όσο και αν προσπαθούσαν να μάθουν πως θα της ξεχωρίζουν. Όλοι εκτός από έναν, τον Στράτο Τζώρτζογλου.

«Οι νέες παίκτριες μού φάνηκαν εκπληκτικές! Είναι απίστευτο, είναι τόσο ίδιες σαν δυο σταγόνες βροχής που λέει και το τραγούδι του Μαζωνάκη. Εγώ τις ξεχώρισα κατευθείαν από τα μάτια, από την έκφραση. Σε μια ερώτηση που έκανα αλλιώς απάντησε η μία και αλλιώς η άλλη, Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο γιατί κοιτάω κυρίως τη σκέψη πίσω από τα λόγια. Τα λόγια πολλές φορές καλύπτουν ή την αλήθεια ή είναι παρερμηνευμένα. Η ψυχή πάντα ξέρει οπότε μπήκα και είδα την ψυχή τους» πρόδωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα.

Read More

And More