Η Φάρμα: Οι πρώτες δηλώσεις των διάσημων Ελλήνων που θα συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη μίλησαν το πρωί της Δευτέρας οι Έλληνες celebritities που είναι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στη Φάρμα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Κώστας Γκρέκας, η Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Θανάσης Πάτρας και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δες παρακάτω τις δηλώσεις τους:

Κώστας Γκρέκας. “Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος, αν πάνε όλα καλά και μπω. Εντάξει είναι δύσκολα χωρίς ρεύμα μη λέμε βλακείες. Είχε ο παππούς μου παλιά ζώα, τώρα έχει ο πατέρας μου, εντάξει μου αρέσει αυτό το concept. Είμαι ομαδικός άνθρωπος, μου αρέσει η συμβίωση”.

Μαρία Μιχαλοπούλου “Εσείς είστε έτοιμοι για μένα; Δε με απασχολεί καθόλου που δε θα έχουμε ρεύμα. Το έχω με τις αγροτικές δουλειές, τι θες σκάψιμο αυλάκι, ράντισμα, πότισμα; Με τις κότες δε τα πάω καθόλου καλά. Ένας παρδαλός κόκκορας, με είχε τσιμπίσει. Δε τις θέλω τις κότες”.

Tζωρτζογλου, “Γεννήθηκα έτοιμος. Όταν ήμουν 4-5 χρονών για δυο χρόνια είχαμε ζήσει στο χωριό του παππού μου με τη μάνα μου.. Είχαμε λάμπα πετρελαίου, οι κότες ήταν έξω, ζούσαμε σε ένα δωματιο με τσιμεντόλιθο και μας φέρνανε νερό σε βαρέλι. Θέλω να πάω να γίνω ένα με τη φύση, να ενωθώ με ανθρώπους που από ότι καταλαβαίνω είναι όλοι πολύ θετικοί. Νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί σημασία έχει το παιχνίδι και η χαρά. Το μόνο που πιστεύω ότι θα με δυσκολέψει είναι που θα λείπει το Σοφάκι μου”.

Γιώργος Χειμωνέτος, “Έτοιμος νιώθω εντάξει. Οικογενειάρχης άνθρωπος. Να μάθουμε και λίγο πως μεγαλώνουν τα ραπανάκια. Σε χωριό μεγαλώσαμε. Τουλάχιστον τα καλοκαίρια και Χριστούγεννα – Πάσχα σε χωριό μεγαλώσαμε. Η γυναίκα και τα παιδιά μου, μου είπαν να ονομάσω τις κοτούλες και τα ζωάκια. Ένα θέλουν να το πω λουλουδένια”. 

Θανάσης Πάτρας, “Ήρθα να κάνω εξετάσεις. Εγώ κατάγομαι από χωριό. Είμαι και εγώ από Καρδίτσα. Πηγαίνω Καρδίτσα και φτάνω στο Δομοκό και βλέπω κάτω το καταπράσινο τραπεζομάντηλο με τα χωράφια.. Είναι κάτι πολύ γνώριμο για μένα. Είναι δύσκολο, είναι μανίκι δε το συζητάμε αλλά πιστεύω θα κόψω το κάπνισμα. Είναι πολύ σημαντικό, για αυτό το κάνω”.

Θανάσης Βισκαδουράκης, “Βαρέθηκα να κάθομαι πάμε μέσα να το διασκεδάσουμε. Μόλις εχθές έφτασα από Καρδίτσα. Bοηθάω τον πεθερό μου τον Κώστα, τώρα τον Μάρτιο θα βάζαμε ντομάτες. Με τα ζωάκια το χω”.

Read More

And More