Η Φάρμα: Πρεμιέρα απόψε για το ριάλιτι του ANT1 – Όσα θα δούμε

Η Φάρμα: Το ριάλιτι περιπέτειας δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:45, ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Με χιούμορ και ετοιμότητα, ο Σάκης θα αναδεικνύει την ουσία των καταστάσεων και θα δρα καταλυτικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Στη Φάρμα θα ζήσουν 18 υποψήφιοι αγρότες με διαφορετικές προσωπικότητες, διεκδικώντας το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

H Φάρμα 2 – Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που γίνονται αγρότες

Όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος, ο ANT1 αποφάσισε να εντάξει στη Φάρμα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, αλλά και ανθρώπους της καθημερινής πόρτας. Θα καταφέρουν να ανταπεξέρθουν στις δυσκολίες της αγροτικής ζωής; 

Δες αναλυτικά τα ονόματα των Γυναικών για τη Φάρμα

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Δες αναλυτικά τα ονόματα των Ανδρών που θα δούμε στη Φάρμα

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Μέσα στο αγρόκτημα, οι 18 παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι.

Μιχάλης Ιατρόπουλος και Βασίλης Φιλίππου επιστρέφουν στη Φάρμα

Στο πλευρό τους, θα έχουν τον «Βετεράνο» Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί τους όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του, αλλά και τον «Επιστάτη» Βασίλη Φιλίππου, ο οποίος θα επιβλέπει, θα επιθεωρεί και θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

 

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Η ΦΑΡΜΑ

25 στρέμματα

Ελιές και Οπωροφόρα δέντρα

3 μποστάνια που χρειάζονται καλλιέργεια και βελτίωση από την αρχική τους κατάσταση

1 ετοιμόγεννη αγελάδα με το μοσχαράκι της

9 κότες και 1 κόκορας

Πρόβατα και Κατσίκες

3 γουρουνάκια

1 αχυρώνας 600 τ.μ. για τα αγωνίσματα

Η Δομή της Φάρμας

1 Αρχηγός ο οποίος επιλέγεται αποκλειστικά από τον παίκτη που αποχωρεί και ανακοινώνεται στους παίκτες από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

 

0 Υπηρέτες

1 Μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο κάθε εβδομάδα

2 Φάσεις για την ασυλία κάθε εβδομάδας: 1 Αγώνας Ομαδικής Ασυλίας & 1 Quiz της Φάρμας

1 Μονομάχος, ο οποίος ορίζεται αποκλειστικά από τον Αρχηγό κάθε εβδομάδα

1 αρνητική ψηφοφορία την εβδομάδα για την επιλογή του 2ου Μονομάχου

1 αποχώρηση την εβδομάδα μετά από τη Μονομαχία Αποχώρησης

5 αγωνίσματα, όποιος νικήσει στα 3 παραμένει

1 νικητής

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ

100.000 ευρώ

Η Φάρμα σε νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές του ANT1

Να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν όλα αλλάζουν το ριάλιτι του ANT1 καθώς ο τηλεοπτικό σταθμός αποφάσισε να επισπεύσει την πρεμιέρα του ριάλιτι, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αλλαγές θα υπάρξουν και στον προγραμματισμό του σταθμού αφού η Φάρμα θα προβάλλεται καθημερινά στον ANT1 και όχι δύο φορές την εβδομάδα, όπως πέρσι.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πρεμιέρα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:45, ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

 

Η Φάρμα επιστρέφει και αναζητά τον μεγάλο νικητή

Ο Κώστας Γκρέκας την περσινή σεζόν κατάφερε να βρεθεί στους φιναλίστ του ριάλιτι τερματίζοντας στην πρώτη θέση της Φάρμας. Η δυναμική του στα αγωνίσματα σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα και την επικοινωνία που έδειξε με τους συμπαίκτες του, του χάρισαν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά και το τρόπαιο του μεγάλου νικητή.

 

Read More

And More