Η Φάρμα: Στα μαχαίρια η Μαρία Θωμά με τη Μαρία Μιχαλοπούλου – Τι συνέβη;

Μπορεί να βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα της Φάρμας, όμως οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στους παίκτες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Στο σημερινό επεισόδιο, η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Μαρία Θωμά είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, με την δεύτερη να “αδειάζει” την πρώτη για τις ικανότητές της ως αρχηγός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, τιμώρησε τους διαγωνιζόμενους εξαιτίας ενός λάθους της αρχηγού. Ειδικότερα, η Μαρία Μιχαλοπούλου άργησε να ξυπνήσει και όταν ο επιστάτης της ζήτησε το λόγο, η ίδια έδειξε ασέβεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο επιστάτης να φύγει από τη Φάρμα, παίρνοντας πίσω τις κατσίκες που επρόκειτο να μείνουν εκεί.

Τότε, η Μαρία Θωμά ξέσπασε κατά της Μαρίας Μιχαλοπούλου, μη κρύβοντας την οργή της για αυτό που έγινε. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Μαρία Μιχαλοπούλου από την ημέρα που έγινε αρχηγός άλλαξε τη στάση του σώματός της και τη χροιά της φωνής της και δεν συνεισέφερε στη Φάρμα. Από την πλευρά της, η αρχηγός διαφώνησε εντελώς με τη Μαρία Θωμά, με τη στενοχώρια της να είναι ολοφάνερη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More