Η Φάρμα – Τελικός: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει την μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα

Οι αγρότες μπαίνουν στην τελική ευθεία καθώς σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό της Φάρμας! Οι τέσσερις παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν τα απαιτητικά αγωνίσματα και πέρασαν απευθείας στον τελικό είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στο Πρωινό και έκανε αποκαλύψεις στην Φαίη Σκορδά! Ο παρουσιαστής του reality αποκάλυψε πως θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα στον τελικό. 

Πιο συγκεκριμένα, στον αποψινό τελικό θα επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από την Φάρμα. Οι φιναλίστ ξαφνιάστηκαν και όχι ευχάριστα, καθώς οι πρώην παίκτες θα ψηφίσουν για τον νικητή! Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή της Φάρμας.

 

Η Φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του. Ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

Read More

And More