Η Φάρμα: Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Ντούπη και Κυριακή – “Είσαι γελοία”

Μπορεί η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ή αλλιώς Ντούπης να φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά μέσα στην Φάρμα, ωστόσο συνεχώς έρχονται σε ρήξη μεταξύ τους!

Στο αποψινό επεισόδιο, μάλιστα, παρακολουθήσαμε ακόμη μια έντονη λογομαχία ανάμεσά τους, όπου βαριές κουβέντες βγήκαν από τα στόματά τους! Η συζήτηση έγινε με αφορμή την απροθυμία του Ντούπη να πάρει την αρχηγία για να μην υποδείξει τον πρώτο μονομάχο.

«Ότι θες και ό,τι νομίζεις και ό,τι συμφέρει εσένα είσαι. Είσαι αναίσθητη, δείχνει ότι δεν εκτιμάς τίποτα. Είναι γελοίο όλο αυτό γιατί γελοία είσαι. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι αυτό δείχνεις», τόνισε ο Ντούπης.

«Μια λέξη θα σου πω μόνο, απογοήτευση. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας, ούτε τίποτα. Νευριάζεις, τη μία μου μιλάς καλά, την άλλη άσχημα. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για την προσωπικότητα του άλλου» απάντησε η Κυριακή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

«Συγκεντρώσου, τι σε νοιάζει η Κατσογρεσάκη; Την ήξερες και χθες; Τι θα γίνει αν βρεθείτε αντίπαλοι; Θα της πεις πάρτο; Έχεις καταπιεί πολλά θηρία, θα σε φάει ένα πραγματάκι; Κοίτα τον εαυτό σου και θα τα πούμε έξω από εδώ» συμβούλευσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τον Κωνσταντίνο Μακρή.

Read More

And More