Η Γερμανού στο πλευρό της Ράλλη μετά τα σχόλια για τις χαμηλές τηλεθεάσεις: «Γιατί βρε παιδιά;»

Μέσω twitter η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει τα όσα κακόβουλα σχόλια γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες στα social media σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη στο Open.

«Διαβάζω τα σχόλια και τα περισσότερα είναι γεμάτα κακιά για την Νικολέτα και την τηλεθέαση της εκπομπής της. Και Σκέφτομαι φωναχτά: Γιατί βρε παιδιά; Σε τι επηρεάζουν οι οποίες τηλεθέασης μας την δική σας καθημερινότητα; Από την τσέπη σας πληρώνετε η κάθε Νικολέτα;» έγραψε στο twitter η Ναταλία Γερμανού, ενώ η Νικολέτα προώθησε το tweet της παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο instagram…

Όλα ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα Ράλλη απάντησε σε σχετική ερώτηση στο instagram για τις χαμηλές τηλεθεάσεις της εκπομπή της, Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

«Και εγώ στεναχωριέμαι! Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας και ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και την σωστή δουλειά θα ανέβουμε».

Στη συνέχεια, τη δική της απάντηση έδωσε και η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο με τη Νικολέτα Ράλλη και τον Μάνο Μαγιάτη

«Υπάρχουν διάφοροι ρόλοι που καλούμαστε να παίξουμε στη ζωή μας. Εν προκειμένω, εσύ παίζεις το ρόλο του τηλεθεατή, οπότε αν περνάς καλά με την εκπομπή, ευχαριστούμε πάρα πολύ και τελειώνει εκεί. Υπάρχουν επαγγελματίες σε κάθε σταθμό, που αναλύουν κι εξηγούν τα νούμερα τηλεθέασης. Όλα τ’ άλλα, είναι κουτσομπολιό, κουβέντα να γίνεται και τόσο μα τόσο ανούσιο για όλους όσοι δεν πληρώνονται για να τα εξηγούν ή να τα βλέπουν», έγραψε στο instagram η Νάνσυ Παραδεισανού.

 

Read More

And More