Η Γη της Ελιάς: Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς που τρελαίνουν τον γυναικείο πληθυσμό

Η «Γη της Ελιάς» είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές η οποία συνεχίζεται φέτος για δεύτερη σεζόν και έχει πάρει ήδη το “πράσινο φως” και για την επόμενη χρονιά.

Μέσα στα δυο αυτά χρόνια πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουμε δει να κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά, ανάμεσά τους και αρκετά γοητευτικοί άντρες που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις και τις καρδιές των γυναικών.

Το TLIFE συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τους γοητευτικούς πρωταγωνιστές που βλέπουμε αυτή την περίοδο στη «Γη της Ελιάς»!

Αλέξανδρος Σκουρλέτης

O Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς και συμμετέχει σε αυτή από την πρώτη σεζόν. Στη σειρά υποδύεται τον Αλέξη, τον γιο της Μαργαρίτης. Έναν αρκετά ευφυή νεαρό, μοναχικός και επίμονος με μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Η συνάντησή του με την τηλεοπτική Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) θα αποβεί καθοριστική για τη ζωή του καθώς θα αποκτήσει εμμονή μαζί της. Τελικά, οι δυο τους γίνονται ζευγάρι, ωστόσο η σκοτεινή πλευρά του Αλέξη έχει πλέον φτάσει τη Μυρτάλη σε απόγνωση και προσπαθεί να βρει τρόπο διαφυγής από κοντά του. Ο ίδιος στη σειρά έχει διαπράξει αρκετούς φόνους καθώς βγάζει από τη μέση όποιον θεωρεί εμπόδιό του. 

Φέτος θα είναι η τελευταία του σεζόν στη Γη της Ελιάς.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι 26 ετών. Είναι γιος του θεατρικού σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη. Αρχικά πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφος ωστόσο δεν την τελείωσε ποτέ αφού τον κέρδισε η υποκριτική. Στην προσωπική του ζωή εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Αφροδίτη Λιάντου. Οι δυο τους ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και εν τέλει μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας πολύ τρυφερός έρωτας.

Τάσος Ιορδανίδης

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρίσκεται, επίσης, από την αρχή της σειράς. Υποδύεται τον Μάνο Βρεττάκο, γιο του Νικηφόρου. Η ζωή του στη σειρά ξεκίνησε με μια μεγάλη ανατροπή και εκ τότε πολλές είναι οι δυσκολίες με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπος. 

Ο Τάσος Ιορδανίδης μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής ενώ αναλαμβάνει και τις δικές του θεατρικές παραγωγές. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με τη συνάδελφό του Θάλεια Ματίκα με την οποία πρώτα υπήρξαν φίλοι για πολύ καιρό. Μαζί έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες της σειράς, ωστόσο κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό από την πρώτη στιγμή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται τον μυστηριώδη Ορέστη Αντωνιάδη, ο οποίος έφτασε στη Μάνη για να γράψει τον δυνατό επίλογο του Δημοσθένη, ο οποίος πρέπει τελικά να τιμωρηθεί για τις παρανομίες και τον θάνατο του γιου του.

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον γνωρίσαμε πρώτη φορά το 2017 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής κερδίζοντας την αποδοχή του κόσμου. Εκ τότε, έδειξε το ενδιαφέρον του για την υποκριτική γι’ αυτό και τον έχουμε δει να συμμετέχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και ταινίες.

Στην προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους ενώ η μόνη επίσημη σχέση του που είδε το φως είναι αυτή στην οποία βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Βασίλης Μίχας

Ο Βασίλης Μίχας είναι από τα πρόσωπα που μπήκαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega λίγο πριν το τέλος της πρώτης τηλεοπτικής σεζόν. Υποδύεται τον Χρήστο, τον ανιψιό του Λυκούργου από την Αυστραλία ο οποίος επέστρεψε στη Μάνη κρύβοντας πολλά μυστικά το οποία είδαμε να ξεδιπλώνονται στη πορεία των επεισοδίων. Ο Χρήστος έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις κατάφερε και αγόρασε τελικά την ταβέρνα της Ελένης την οποία εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του.

Ο Βασίλης Μίχας είναι 30 ετών και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά “Επιστροφή”. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, έχει σπουδάσει προπονητική με ειδικότητα στο personal training και διαιτολογία ενώ από πολύ μικρός ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο.

Στην προσωπική του ζωή προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Ακόμη και όταν τα δημοσιεύματα τον ήθελαν σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Έρωτας με διαφορά”, ο ίδιος αρνούνταν να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση προκειμένου να μη δώσει μεγαλύτερη διάσταση.

Μάξιμος Μουμούρης

Ο Μάξιμος Μουμούρης στη “Γη της Ελιάς” υποδύεται τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, προσωπικός φίλο του Ιπποκράτη Βρεττάκου, συμβολαιογράφος, ο εξ απορρήτων της οικογένειας. Άνθρωπος με άκρες και μεγάλη επιρροή. Παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει και πολλές αντιπάθειες. Είναι σκληρός και απόλυτος. Στα πρόσφατα επεισόδια τον είδαμε να αποκαλύπτει τα πάντα στη σύζυγό του Ισμήνη για το παρελθόν του και την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη με αποτέλεσμα εκείνη να του ζητήσει να χωρίσουν.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι 47 ετών. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο απ΄ όπου και αποφοίτησε ενώ σπούδασε και την υποκριτική Σχολή Βεάκη απ΄όπου αποφοίτησε το 1999. Στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος από το 2008 με την πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, Κατερίνα (15 ετών), την Ιωάννα (13 ετών) και την Γκρατσιέλα (10 ετών).

Διονύσης Παπανδρέου

Ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, τον γιο της Χάιδως ο οποίος μετά τον θάνατο του πατέρα και της αδερφής του και μετά από απαίτηση της μητέρας του αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές του και να αναλάβει τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Στη σειρά, τον βλέπουμε να ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη Βασιλική με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.

Είναι 24 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Μετά το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία και αργότερα πήγε στις οντισιόν για τις 8 λέξεις, ωστόσο ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήρθε μέσα από τη “Γη της Ελιάς”. 

Γιάννης Κρητικός

Ο Πότης Γερακάρης είναι ένας άνθρωπος καλόκαρδος, γενναίος, εργατικός και συγκεντρωτικός. Είναι έξω καρδιά και πασχίζει να τα βγάλει πέρα με το μικρό του καφενείο μέσα στο οποίο φροντίζει να μαθαίνει όλα τα νέα του χωριού τα οποία μάλιστα διαδίδει σε χρόνο ντε τε στους υπόλοιπους συγχωριανούς του.

Ο Γιάννης Κρητικός μας συστήθηκε ως λυράρης πριν μερικά χρόνια μέσα από το YFSF στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκε και νικητής. Η καταγωγή του είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Αλέξανδρος Μαρτίδης

Εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, και ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, αποτελεί μια από τις προσθήκες της φετινής σεζόν στη σειρά. Υποδύεται τον αστυνόμο Κουράκο. Είναι ο επικεφαλής του Αστυνομικού Τμήματος της Μάνης, ένας νέος άνδρας με προτεραιότητά του, το καθήκον. Υπήρξε ο σύζυγος της Ιουλίας Βρεττάκου με την οποία όμως έχουν χωρίσει και πλέον ζει τον έρωτά του με την Ευτυχία. Είναι οργανωτικός, έξυπνος, ανοιχτοχέρης, καλοσυνάτος και αυστηρός όταν το απαιτεί η δουλειά του.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης είναι 34 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Πριν την υποκριτική έχει εργαστεί ως σερβιτόρος, σε κουζίνα εστιατορίου, οικοδόμος, delivery, δούλεψε σε ξενοδοχείο τα καλοκαίρια και στα 21 του κατάφερε να ανοίξει και δικό του κατάστημα με ρούχα ενώ έχει εργαστεί και ως “πόρτα” σε νυχτερινά μαγαζιά. Αγαπά τον αθλητισμό και ασχολείται με το καράτε.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σε ηλικία 23 ετών απέκτησε μία κόρη την Αντιγόνη που υπεραγαπά και σήμερα είναι 10 ετών. Με την μητέρα του παιδιού του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, ο ερχομός της κόρης του ήταν ότι πιο σημαντικό έχει συμβεί στην ζωή του.

Το σίγουρο είναι ότι η «Γη της Ελιάς» δεν εντυπωσιάζει μόνο στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τις γυναίκες!

Read More

And More