Site icon TLIFE

Η γκάφα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: Στο θέμα για τις αναταραχές στο Ιράν έδειξαν τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά από συναυλία του ΛΕΞ

Μία απίστευτη γκάφα έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ERT, στο ERTnews με παρουσιάστρια την Αδαμαντία Λιόλιου που μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή 11 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Buongiorno του MEGA, την ώρα που έκαναν λόγο για τις αναταραχές που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο Ιράν, έδειχναν πλάνα από τα… επεισόδια που σημειώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη μετά από συναυλία του ΛΕΞ!

YouTube video player

Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο δε μεταδόθηκε μία φορά, αλλά τρεις.

Το συγκεκριμένο λάθος της ΕΡΤ σχολιάστηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είπε: «Πρόκειται για επικίνδυνη ανικανότητα. Ένα δελτίο ειδήσεων πρέπει να είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία. Όταν τίθεται θέμα και αμφισβητούμε την εικόνα, και μάλιστα μιλάνε πάνω σε μια εικόνα που δεν ισχύει, τότε πώς να μην αμφισβητήσουμε και οτιδήποτε άλλο;».

© 2026 tlife.gr