Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον σύντροφό της: «Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό»

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι είναι ξανά ζευγάρι με τον Γιάννη Καραβασάνη ο Γρηγόρης Μπάκας την ρώτησε γιατί επέλεξε “ξαναζεσταμένο φαγητό” και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν είναι bullying να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».

Σχετικά με τα μπλοκ στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον μπλοκ, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».

Read More

And More