Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το «Love it» – Το υπερπαραγωγή πλατό και τα πρώτα λόγια της [video]

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ έκανε, στις 12.00 το μεσημέρι, η Ιωάννα Μαλέσκου με το «Love it».

Η «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, καλησπέρισε με χαμόγελο τους τηλεθεατές μέσα από το πολύχρωμο και υπερπαραγωγή πλατό της εκπομπής, ενώ ήταν πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.

“Καλό μεσημέρι, καλώς ήρθατε στο “Love it” . Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά, από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για εμένα σήμερα και όλα είναι καινούρια. Όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη. Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, είναι καινούριο, είναι ξεχωριστό και διαφέρει από όλα τα άλλα…” , είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη η παρουσιάστρια.

Αφού, λοιπόν, παρουσίασε στους τηλεθεατές κάθε γωνιά του πλατό, στη συνέχει υποδέχτηκε τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται καθημερινά στο πλάι της φέτος. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Παναγιώτη ΧατζηδάκηΜάρτζυ Λαζάρου και Μάνο Μαγιάτη.

Το «Love it» φιλοδοξεί να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, με αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να συζητηθούν, με χρηστικά θέματα, που αλλάζουν την καθημερινότητά μας και προτάσεις για μόδα και ομορφιά.

Στην θεματογραφία θα υπάρχουν ακόμα ειδικές στήλες και συμβουλές από special editors, όπως τον Αλέξανδρο Παπανδρέου στην μαγειρική, τον Κώστα Λεφάκη στα ζώδια, την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου στη μόδα, τη Ρούλα Σταματοπούλου στην ομορφιά, την Εύη Σταθάτου στα θέματα για το παιδί και τη Γεωργία Μπαδογιάννη στο House Keeping.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More