Βροχή νέων καταγγελιών

Η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέση κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κιμούλη στο T-Live

Μετά τη βροχή καταγγελιών για εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη, ακόμα μία ηθοποιός «έσπασε» τη σιωπή της σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο λόγος για τη Μπέττυ Νικολέση, η οποία συνεργάστηκε μαζί του στην παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ», και θέλησε σήμερα να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τι γινόταν στο παρασκήνιο του έργου.

«Στο έργο αυτό ήμασταν 30 ηθοποιοί. Εγώ ήμουν πολύ νέα τότε, 27-28 χρόνια πίσω. Στον ίδιο θίασο υπήρχαν κι άλλοι τότε νέοι συνάδελφοι που σήμερα είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Στη διάρκεια των προβών και μέχρι να ξεκινήσουν οι παραστάσεις, εκτός από την τιμή που αισθανόμασταν, ήμασταν όλοι μας ερωτευμένοι και γοητευμένοι από τον κύριο Κιμούλη. Όλα αυτά άλλαξαν με την πρώτη παράσταση. Υπήρξε μια πλήρης ανατροπή. Τίποτα από αυτά που κάναμε στις πρόβες, δεν γινόταν στην παράσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Αυτοσχεδίαζε. Καλό είναι να αυτοσχεδιάζεις, αλλά όχι σε βαθμό που ο άλλος να μην ξέρει τι να του απαντήσει. Όχι σε βαθμό του να σε πηγαίνει από την αρχή στο τέλος ξαφνικά και να χάνεις τα λόγια σου. Όχι σε βαθμό να σου χτυπάει το χέρι έτσι και να σου δίνει το ρυθμό μπροστά στον κόσμο, θεωρώντας σε άρυθμο. Να κάνει εκφράσεις μπροστά στον κόσμο γιατί εσύ τα έχανες και δεν ήξερες τι να απαντήσεις και να δείχνει στον κόσμο ότι είσαι ηλίθιος. Αυτό λέγεται έλλειψη σκηνικού ήθους. Πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε στα καμαρίνια και λέγαμε πώς θα βγάλουμε αυτή την παράσταση. Και ήταν και άντρες και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν βγει μόνο γυναίκες», τονίζοντας πως ουσιαστικά ταπείνωνε τους συνεργάτες του σε κάθε παράσταση.

Η Μπέττυ Νικολέση μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν είχε συμβεί στην εν λόγω παράσταση κανένα περιστατικό σωματικής βίας αλλά όταν του έλεγαν τα παραπονά τους και του ζητούσαν το «γιατί λειτουργούσε έτσι», ο ίδιος αντιδρούσε με το να τους κόβει την επικοινωνία. «Είχα πάει στο καμαρίνι του και του είχα πει ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Παθαίνω πανικό. Την επόμενη ημέρα μου έκοψε την καλημέρα».

Read More

And More