Για το περιστατικό με τον βανδαλισμό της αφίσας της θεατρικής παράστασης «Γλάρος» όπου πρωταγωνιστεί μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 η Κατερίνα Διδασκάλου.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ένας… μεγάλος φαν «έκοψε» το πρόσωπό της από την αφίσα, αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία το ζήτημα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αποκαταστάθηκε η αφίσα, αυτά πρέπει να τα παίρνουμε όλα θετικά. Ένας μεγάλος φαν έκοψε το πρόσωπό μου. Αλλιώς δε βγαίνει η ζωή… Τι να πω! Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος το έχει κάνει, όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα.
Στις προηγούμενες δηλώσεις της, η Κατερίνα Διδασκάλου είχε εξομολογηθεί: «Στην αρχή είναι ανατριχιαστικό. Αλλά στεναχωρήθηκα και για την καταστροφή που έγινε, γιατί αυτή η αφίσα είναι τεράστια και αυτό σημαίνει πρόσθετα έξοδα τώρα για τον παραγωγό μας, που θα αναγκαστεί να την αλλάξει φυσικά. Μα το έχουν κόψει με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Δεν το έχουν κόψει άτσαλα για να το καταστρέψουνε. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στο θέατρο μόνο καλά μου λένε, δεν ακούω… έτσι, αρνητικά πράγματα, και στο Instagram ποτέ δεν μου γράφει κάποιος κακόβουλα ή αρνητικά σχόλια. Κάποιος ήθελε πάρα πολύ αυτό το πρόσωπο. Δεν είναι βανδαλισμένη. Δηλαδή, να της είχαν βάλει μουστάκια και κέρατα, δεν ξέρω εγώ. Μα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι δηλαδή… έχει κάνει ώρα αυτός για να το κάνει. Το έστειλα στα παιδιά μου και μου λένε «κάποιος που θέλει πολύ να σε έχει στο δωμάτιο του». Εντάξει, αυτά δεν είναι για να φοβόμαστε, δεν βγαίνει η ζωή με φόβο. Υπάρχουν κάμερες γύρω γύρω στη Συγγρού, όχι απ’ έξω απ’ το θέατρο, αλλά… θα βρούμε τον δράστη, πού θα πάει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.