Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξεσπά για τη φωτογράφιση που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός δίπλα σε άστεγο – “Αυτό με τρομάζει πολύ…” (video)

Χαμό προκάλεσε πριν μερικές μέρες μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό, να φωτογραφίζει μία μελαχρινή καλλονή στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα στην «λαμπερή» αυτή σκηνή να κοιμάται ένας άστεγος. Τριγύρω, μάλιστα, υπήρχαν και πρόσωπα της παραγωγής, που κοιτούσαν το πλάνο της φωτογράφισης στην οδό Πανεπιστημίου, αγνοώντας την ύπαρξη του επαίτη.

Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση, με τα αποδοκιμαστικά σχόλια στα social media, αλλά και τα τηλεοπτικά πάνελ, να δίνουν και να παίρνουν. Το πρωί του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα”, η αντιδήμαρχος Αθηναίων Κατερίνα Γκαγκάκη τοποθετήθηκε επί του θέματος, στηρίζοντας τον δημοφιλή φωτογράφο με τον δικό της τρόπο.

“Αυτό που συμβαίνει με το λιντσάρισμα, κάθε τρεις και λίγο, κάποιου με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ… Ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και όχι μια δουλειά που δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού, ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στην τηλεόραση και δεν ήταν το GNTM στη μέση δεν θα είχε αυτά τα σχόλια… Το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο να υπάρχουν άστεγοι είναι μια συζήτηση που δεν αφορά επ’ ουδενί τον κύριο Σκουλό και την τηλεόραση.

Μην ποινικοποιούμε επαγγέλματα… Καθόμαστε στο σπίτι, κρυμμένοι πίσω από κάτι και λέμε πράγματα πολύ βαριά. Ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε όλο αυτό το μίσος και όλος αυτός ο θυμός. Μεγιστοποιούμε θέματα που έχουν την κοινωνική τους διάσταση, χωρίς συζήτηση, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τέτοια και όχι ως να κρίνουμε όλους όσους κινούνται γύρω από αυτά και ουδεμία σχέση έχουν…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More