Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα με το “Ευτυχείτε!” – Το ανανεωμένο πλατό και οι νέοι συνεργάτες (video)

Ανανεωμένη, με θετική ενέργεια και την καλύτερη παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα με το «Ευτυχείτε!» στο Open, το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.

Οι τίτλοι αρχής έπεσαν και, παράλληλα, στους δέκτες μας είδαμε το ανανεωμένο και εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η παρουσιάστρια, ντυμένη στα λευκά, λέγοντας την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν στους τηλεθεατές.

“Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε και καλή σχολική χρονιά, μιας και σήμερα ανοίγουν και τα σχολεία. Να ευχηθώ δύναμη και υπομονή με τις νέες συνθήκες. Χαίρομαι πολύ που για ακόμα μία χρονιά θα σας καλημερίζω μέσα από την συχνότητα του Open… Ανυπομονούσα να ξεκινήσουμε…” , είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα.

Στη συνέχεια, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στον αέρα προβλήθηκαν παιδικές φωτογραφίες των συνεργατών της Κατερίνας μπροστά από τις κάμερες, ενώ έπειτα τους υποδέχτηκε στο πλατό.

Μαζί της την φετινή σεζόν θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα δημοσιογράφων με επικεφαλής τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More