Η Κατερίνα Καινούργιου για τις φήμες εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση: «Είναι αδιάκριτο οι καλεσμένοι να εύχονται για το μωρό»

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν στα κορυφαία θέματα της lifestyle επικαιρότητας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εκπομπές καταπιάστηκαν με τις λεπτομέρειες της τελετής και τις δηλώσεις του νιόπαντρου ζευγαριού και των προσκεκλημένων.

Ανάμεσά τους και η Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να τοποθετείται για τα πρόσωπα που καλέστηκαν στον γάμο του Ντάνου και αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση. (Δες εδώ την ενόχληση της Δήμητρας Βαμβακούση)

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Να ζήσουν τα παιδιά, πολύ ωραία βραδιά! Να πω όμως κάτι. Είναι λίγο αδιάκριτο, ακόμα και οι καλεσμένοι, οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν προσωπικά να εικάζουν, να τοποθετούνται και να λένε «με το καλό το μωράκι», εφόσον το ίδιο το ζευγάρι και η ίδια η Δήμητρα που τοποθετήθηκε εξαιρετικά δεν έχει πει κάτι.  Μπορεί κάποιοι να είδαν μία φουσκωμένη κοιλίτσα, μπορεί κάποιοι να ξέρουν κάτι, μπορεί κάποιοι να εικάζουν, δεν έχει σημασία. Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό, θέλει διακριτικότητα κι όταν η ίδια η γυναίκα δεν έχει τοποθετηθεί, καλό είναι να μην κάνουμε τοποθετήσεις».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Μάλιστα, λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να γράψει ένα δημόσιο μήνυμα για την ρεπόρτερ της εκπομπής, Μένια Κούκου, η οποία «κάλυψε» δημοσιογραφικά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Read More

And More