Η Κατερίνα Καραβάτου είναι και επίσημα στο Mega – H ανακοίνωση του σταθμού

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η Κατερίνα Καραβάτου με τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν έληξε και τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Μάλιστα η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή αποχαιρέτησε με αρκετή ένταση και χωρίς να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση το τηλεοπτικό κοινό. 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα θα βρει την παρουσιάστρια στο Mega. Mέσω μιας επίσημες ανακοίνωσης που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, καλωσορίζει την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια ζώνη θα αναλάβει.

Διάβασε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του Μega

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.

Read More

And More