Στο T-Live

Η Κατερίνα Τσάβαλου για το Συνέδριο Γονιμότητας: “Προκαλεί ενοχές στις γυναίκες”

Όπως ήταν αναμενόμενο, το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας αναβλήθηκε μετά τον τεράστιο σάλο που δημιουργήθηκε για το απαράδεκτο και σεξιστικό περιεχόμενό του. Την αναβολή του συνεδρίου ανακοίνωσε ο ίδιος ο γυναικολόγος Κώστας Πάντος, ένας εκ των διοργανωτών του Συνεδρίου, ο οποίος και μίλησε μέσω Skype στο T-Live, το πρωί της Δευτέρας.

Μια από τις γυναίκες που εναντιώθηκε στο Συνέδριο Γονιμότητας και στον τρόπο που επικοινωνήθηκε όλο αυτό ήταν και η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alpha και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Σοκαρίστηκα γιατί στην αρχή δεν είχα πάρει χαμπάρι. Μπήκα να δω το βίντεο και με έπιασε μια στεναχώρια. Όπως είπατε επικοινωνιακά είναι εντελώς λάθος και φυσικά ρίχνει όλο το βάρος στη γυναίκα. Προκαλεί τέτοιες ενοχές… Πέτυχε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Άκουγα τον κ. Πάντο και εντάξει μπορεί η επιστήμη να είναι αμείλικτη αλλά δεν μας ενημερώνουν. Εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος αλλά έχω ακούσει από φιλικά μου πρόσωπα ότι όλο αυτό με την εξωσωματική κοστίζει, μπορεί να λένε κάποιοι γιατροί να πηγαίνουν κατευθείαν γι’ αυτό, χωρίς να εξετάζουν περεταίρω. Αυτό είναι εφικτό να το κάνει κάθε γυναίκα;» τόνισε η Κατερίνα Τσάβαλου.

 

Read More

And More