«Η κόρη μου»: Οι δηλώσεις της πρωταγωνίστριας της τουρκικής σειράς στο “Μαζί σου” – Video

Το οκτάχρονο κορίτσι που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στην Τουρκία έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» έκανε πρεμιέρα εχθές και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.10.

Η Οϊκιού είναι ένα πολύ έξυπνο 8χρονο κορίτσι που ξεχωρίζει από τους συνομηλίκους της. Όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν. Ο Ντεμίρ είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του. Συλλαμβάνεται την ημέρα που πηγαίνει να τον βρει η Οϊκιού. Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του. O Ντεμίρ, που γνωρίζει την Οϊκιού εκείνη τη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της…

Η πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το οποίο προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Μαζί σου”, με την Τατιάνα Στεφανίδου: “Γεια σας! “Η κόρη μου” έρχεται στην Ελλάδα, καθημερινά στις 18:10! Σας αγαπώ πολύ”, δήλωσε γεμάτη γλυκύτητα η νεαρή ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Κάθε απόγευμα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Read More

And More