Η Κρυσταλλία μιλά για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της: “Εγώ πέρασα δύσκολα το πρώτο τετράμηνο γιατί… ” video

Η Κρυσταλλία μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” και αναφέρθηκε στην τρυφερή περίοδο που διανύει, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του “The Booth” βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της, ο οποίος θα ‘ρθει στη ζωή στο τέλος του 2020.

“Το μωρό είναι “corona baby”! Ήρθε στο πρώτο lockdown και θα γεννηθεί στο δεύτερο. Στο προηγούμενο ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Πιο πολύ είναι χαράς αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το τι συμβαίνει γύρω μας.

Είχα πάρα πολύ άγχος, όταν έγινε όλο αυτό και αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος. Βέβαια, το θέλαμε πάρα πολύ, οπότε θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Όταν έμεινα έγκυος είχαμε ξεκινήσει με το “Just the 2 of us” και τότε δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν, γιατί ήταν πολύ νωρίς, οπότε ήταν διπλό το άγχος. Τώρα έχωμπει στον όγδοο. Τέλη Δεκέμβρη περιμένουμε το μωρό. 

Εγώ πέρασα δύσκολα το πρώτο τετράμηνο γιατί είχα θέμα με το στομάχι μου. Έπινα νερό και πονούσε το στομάχι μου λες και είχα έλκος. Ήμουν εικοσιτετράωρα συνεχόμενα με πόνους, οπότε το πρώτο τετράμηνο δεν πέρασα καλά, αλλά μετά κάπως λίγο έστρωσε η κατάσταση”,ανέφερε μεταξύ άλλων η Κρυσταλλία.

Δες το βίντεο:

Read More

And More