Η Ξένια των Rec για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Η μητέρα μου δεν έχει πρόσβαση στα χάπια της, δεν μπορώ να βοηθήσω»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε η τραγουδίστρια των Rec, Ξένια.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στις στιγμές αγωνίας που βιώνει το τελευταίο διάστημα, καθώς όλη της η οικογένεια βρίσκεται στην Ουκρανία. Όπως είπε η Ξένια, η επικοινωνία με την οικογένειά της είναι πάρα πολύ δύσκολη ενώ η μητέρα της που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν υπάρχει τρόπος να προμηθευτεί τα χάπια της.

«Η οικογένειά μου βρίσκεται στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Όλοι είναι εκεί. Έχω πάρα πολλή αγωνία. Είναι πολύ δύσκολες για μένα αυτές οι μέρες. Δεν περνάω καθόλου καλά. Προσπαθώ να έχω επικοινωνία μαζί τους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπορεί να ξημερώνει μια μέρα και να μην έχω καθόλου επαφή και την ίδια ώρα να βλέπω στις ειδήσεις ότι έσκασαν πενήντα βόμβες εκεί….

Η μαμά μου, επειδή έχει μια πολύ σοβαρή ασθένεια πρέπει να φύγει από εκεί. Δεν κάνει να είναι εκεί. Δεν έχουν πρόσβαση στα χάπια, και είναι πολύ σοβαρά τα χάπια που παίρνει. Και να θέλω να της τα στείλω δεν μπορώ. Δεν το περίμεναν ότι θα γίνει αυτό. Γι΄ αυτό και δεν έφυγαν νωρίτερα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι να κάθονται στο σπίτι. Έχουν το υπόγειο καταφύγιο κοντά τους και έτσι κάπως σώνονται. Είναι πολύ δύσκολη η μετακίνηση, δεν μπορείς να φύγεις.

Έχουν κλείσει οι τράπεζες… Δεν μπορώ να βοηθήσω… Προσπαθώ να μιλάω μαζί τους και να τους εμψυχώνω, να τους δίνω όση καλή ενέργεια μπορώ. Προσπαθώ να μην τους μεταδίδω το άγχος και την ταραχή μου. Προσπαθώ να κρατήσω τις δυνάμεις μου γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους στηρίξω. Το μόνο που κάνω είναι να προσεύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος και να μη χαθούν άλλες ζωές» είπε η Ξένια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164