Η “Λίζα” από το “Λατρεμένοι μου γείτονες” έγινε plus size model – Η απώλεια που την τάραξε και η νέα της ζωή

Την Σμαράγδα Καλημούκου συνάντησε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή, Pop up. Η πρωταγωνίστρια της αξέχαστης κωμικής σειράς, Λατρεμένοι μου γείτονες, μίλησε για την δημοσιότητα που της χάρισε η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που ακολούθησαν στη ζωή της…

“Μπορεί να φοράω έξω γυαλιά και μάσκα αλλά και πάλι με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Με σταματάνε και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς ξέρουν τη σειρά από τις επαναλήψεις”, είπε αρχικά για τον κόσμο που μέχρι και σήμερα την σταματά για τον ρόλο της ως “Λίζα”.

Όσο για τη νέα της ζωή σήμερα, η Σμαράγδα Καλημούκου αποκάλυψε: “Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό αν και είμαι λίγο ντροπαλή. Είμαι ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαστε μια εταιρεία που αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες. Τώρα ετοιμάζω και τη δική μου συλλογή ρούχων”.

H ίδια μάλιστα παραδέχτηκε πως η απώλεια της μητέρας της, ήταν μια τραγική στιγμή για εκείνη, η οποία άλλαξε τα πάντα στη ζωή της…

“Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δεχτεί ποτέ κάποιο αρνητικό σχόλιο για το σώμα μου ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Είχα μια άτυχη στιγμή στη ζωή μου, όταν έχασα τη μητέρα μου. Μέσα από όλο αυτό βγήκα πιο δυνατή”, κατέληξε.

Read More

And More