Η Μαρία Αναστασοπούλου για την απουσία της από την εκπομπή, στο ΤLIFE: “Έκανα το τεστ για τον κορονοϊό”

Απουσιάζει από χθες από την εκπομπή “Σήμερα” που συμπαρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου. Ο Δημήτρης Οικονόμου τόσο χθες όσο και σήμερα μίλησε για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του, χωρίς να πει λεπτομέρειες για το λόγο της απουσίας της.

Το πρωί της Πέμπτης είπε: “Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή” . Σήμερα μάλιστα της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της χωρίς επίσης να εξηγήσει τον λόγο της απουσίας της. Ωστόσο ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, “πρόδωσε” τι ακριβώς έχει συμβεί λέγοντας : “Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της”

Το TLIFE, επικοινώνησε με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μας είπε ότι  συνάδελφοί της από την αίθουσα σύνταξης του ΣΚΑΪ είχαν κάποια συμπτώματα ύποπτα. Επειδή η Μαρία καθόταν κοντά στον συνάδελφο που είχε τα συμπτώματα, θεώρησε καλό να απομακρυνθούν από τα γραφεία τους για να μην κολλήσουν και άλλοι, σε περίπτωση που είχε  κορονοϊό. Η Μαρία όπως μας είπε έκανε το μοριακό, το αξιόπιστο τεστ για τον κορονοϊό και το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό! Ωστόσο αποφάσισαν να μην εμφανιστεί εκείνη στην εκπομπή έτσι ώστε να προστατεύσει τους συναδέλφους της, τόσο στο πλατό όσο και στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού. Αρνητικοί στον κορονοϊό βγήκαν και οι άλλοι συνάδελφοι που έκαναν επίσης το μοριακό τεστ.

Η Μαρία θα κάνει τώρα δεύτερο επαναληπτικό τεστ και αν βγει και αυτό αρνητικό όπως το πρώτο θα επιστρέψει στην εκπομπή και στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου.

Δες το βίντεο με τον Βασίλη Κικίλια να συνομιλεί με τον Δημήτρη Οικονόμου και να αποκαλύπτει το λόγο της απουσίας της Μαρίας Αναστασοπούλου από την εκπομπή!

Read More

And More