Η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθαρίζει για Φιλιππίδη: “Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από ηθοποιούς”

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε χθες Πέμπτη 29/7 στο Καλοκαίρι #Not και οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε πως ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες είχε μια “περίεργη αδυναμία για τις γυναίκες”, ενώ αποκάλυψε πως και εκείνη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό της πρόσωπο. (Δες εδώ όλα όσα είπε και προκάλεσε σάλο)

Λίγο μετά τις δηλώσεις της, η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή του Open, ώστε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σημειώνοντας μάλιστα ότι δέχτηκε ακόμη και απειλητικά τηλεφωνήματα από συναδέρφους της.

«Με μάλωσαν! Εκ των υστέρων δέχτηκα κάποια τηλεφωνήματα… απειλητικά. “Γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις;”. Τίποτα δεν στηρίζω! Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος! Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε! Τιμωρήθηκε! Γιατί αυτός ο διχασμός; Κάποιοι συνάδερφοι με πήραν 2-3 και μου λένε να τον θάψουμε… Μα θαμμένος είναι! Αλλά, ωστόσο, δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Παιδιά είστε τρελοί; Δεν έχουν ψυχή; Πού θα πάει αυτό το παιδί; Πώς θα ζήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα; Ο Πέτρος Φιλιππίδης δυστυχώς είναι ασθενής, θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες. Με το κύρος του και τη σχετική του γοητεία… Εμένα με πονάει. 

Με είχε φλερτάρει, του άρεσα. Όχι με επιθετικούς τρόπους. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει. Είχα και εγώ τον τρόπο μου. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά».

 

Read More

And More