Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες σκηνές που έχει γυρίσει στις “Άγριες Μέλισσες” (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” αναφέρθηκε στην παράσταση “Τρίτο Στεφάνι”, ενώ αποκάλυψε τις πιο δύσκολες σκηνές που έχει γυρίσει κατά τη διάρκεια της σειράς του ANT1.

Όσον αφορά στο “Τρίτο Στεφάνι” και την διαδικτυακή προβολή αυτού, η ηθοποιός ανέφερε: “Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προβληθεί σε δύο online παραστάσεις το “Τρίτο Στεφάνι”. Επιτέλους και εμείς θα επικοινωνήσουμε τη δουλειά μας. Το απαιτούν οι καιροί… Δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει το κοινό στο θέατρο, θα πάει το θέατρο στο κοινό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το μοιραστούμε αυτό.

Ο κόσμος μας στέλνει μηνύματα και μας ρωτάει πότε θα ανοίξουμε αλλά δεν ξέρουμε τι να πούμε. Μέχρι να ξαναπαίξουμε κάνουμε αυτές τις παραστάσεις για να κρατήσουμε ζεστό το κοινό μας. Έχω ήδη κλείσει παρέα για να το δούμε στο σπίτι! Είναι κλεισμένες οι θέσεις του καναπέ. Είναι παράξενο να βλέπεις θέατρο από την τηλεόραση αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά”.

Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε, παράλληλα, και τις πιο δύσκολες σκηνές που έχει γυρίσει στην καθημερινή σειρά. “Νομίζω η πιο δύσκολη σκηνή ήταν της απομόνωσης. Ήταν αρκετά σκληρές και ρεαλιστικές σκηνές. Η σκηνή του βιασμού είναι πέρα από κάθε ανταγωνισμό. Τρομερά δύσκολη σκηνή”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More