Η Μαρία Σολωμού απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω ευθύνη του τι λέω, όχι του τι αντιλαμβάνεται ο άλλος»

Τη δική της απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε η Μαρία Σολωμού μέσα από την εκπομπή “Breakfast @Star” όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 6/10.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει για την Μαρία Σολωμού ότι και τα 10 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου που έχει στο Fame Story ως καθηγήτρια, είναι πολλά. Η Μαρία Σολωμού λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Κάνω μάθημα 2μιση ώρες. Από αυτά κάνουν ένα μοντάζ οι άνθρωποι και βγάζουν ένα κομμάτι – δεν ξέρω καν αν είναι 10 λεπτά, λιγότερο ή περισσότερο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν γίνεται το μοντάζ, παίρνεις τα highlights και σε αυτά έτυχε εγώ να είμαι αρκετά έντονη», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Κάποιος μπορεί λοιπόν να φανταστεί ότι εγώ πηγαίνω εκεί και τουλάχιστον δέρνω τα παιδιά και ωρύομαι 2μιση ώρες. Γι’ αυτό είπα ότι, όχι, είναι 10 λεπτά, φανταστείτε ότι έχουν επιλεγεί κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να έχουν πιο πολλή πλάκα, μπορεί να είναι πιο έντονα. Οπότε, φαντάσου την απόκλιση», τόνισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός στον αέρα του Star.

«Δεν ξέρω τι κατάλαβαν. Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω. Δεν έχω την ευθύνη του τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος», υπογράμμισε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Μαρία Σολωμού.

Read More

And More