Η Μαρία Σολωμού ξεσπά για τις καταγγελίες: “Ήταν σαν να μου έριξες μία σφαλιάρα! Μου κόπηκε η λαλιά”

Η Μαρία Σολωμού φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Καλύτερα δε γίνεται» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τον αγώνα που δίνει ο πρώην σύντροφός της, Μάριος Αθανασίου.

«Από τότε που έγιναν όλα αυτά ήταν σαν να μου έριξες μία σφαλιάρα. Αυτό που δεν μου είχε ξανασυμβεί, μου κόπηκε η λαλιά. Αυτό το άναυδο, που νομίζεις ότι είσαι σε καταστολή. Κατ’ αρχήν, ήθελα να το αφουγκραστώ αυτό το πράγμα κι εγώ που είναι γνωστό πως αν ανοίξω το στόμα μου… δεν σκέφτομαι πολύ τι θα πω, ένιωσα να βάλλομαι, μέρος ενός πράγματος και σαν να έχω κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό για μένα… Λέγαμε “ξέραμε, ξέραμε”. Είναι άλλο να ξέρω ότι σου αρέσει η σοκολάτα και άλλο να ξέρω ότι μπορείς να την κλέψεις ή να φας 30 σοκολάτες… Αυτό ξέραμε, ότι τους αρέσει η σοκολάτα.

Δεν μπορείς να ξέρεις το εύρος γιατί δεν είσαι στη ζωή αυτών των ανθρώπων, απλά ακούς. Για κάποιο λόγο είχαμε χάσει το μέτρο, το είπε πολύ ωραία η Τουμασάτου, δεν μπορεί να σκουπίζουμε το πάτωμα της σκηνής για να παίξουμε ή να ακούσουμε τα σχολιανά μας. Το βλέπαμε φυσιολογικό ότι εκεί υπάρχει κάποιος βούρκος. Λες κι υπήρχε ομερτά, μία συνωμοσία και δεν είναι έτσι. Ένιωσα μέρος αυτού του πράγματος. Στενοχώρια κι είχα το στομάχι μου. Ελπίζω να βγούνε όλα στην φόρα και να καθιερωθεί μια νέα καθαρή κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν βρέθηκε σε τέτοια θέση όλα τα χρόνια της καριέρας της.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More