Η Μαρίνα Πατούλη στο T-Live: Ο εφιάλτης του συζύγου της με τον κορονοϊό και τα αλλιώτικα Χριστούγεννα (video)

Η Μαρίνα Πατούλη φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον εφιάλτη του κορονοϊού που «χτύπησε» την οικογένειά τους και τα αλλιώτικα Χριστούγεννα που θα κάνουμε φέτος λόγω της πανδημίας.

«Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε αυτή τη δύσκολη κρίση, τη μάχη με τον κορονοϊό. Πράγματι έπληξε την οικογένεια. Ο σύζυγος νόσησε, αλλά ήταν ασυμπτωματικός. Εγώ και ο μικρός δεν κολλήσαμε τον κορονοϊό, σίγουρα ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία της νόσου. Ο Γιώργος δεν είχε συμπτώματα, είχε πολύ λίγο βήμα, αλλά κατά τη διάρκεια της νόσου δεν εμφάνισε αγευσία» είπε η Μαρίνα Πατούλη χαρακτηριστικά.

Πώς θα είναι αυτά τα Χριστούγεννα για την οικογένεια Πατούλη; Η ίδια εξομολογήθηκε: «Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πρωτόγνωρα. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο τον κόσμο. Ο πλανήτης μαστίζεται από τον ιό. Σίγουρα, όμως, θα μας προσφέρουν ένα σημαντικό δίδαγμα, δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό».

Δες όλη την εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη στο T-Live στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More