Η Μενεγάκη στη Βαρβάκειο: “Αν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, δεν θα ανέβαζε φωτογραφία στο Instagram”

Την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στη Βαρβάκειο Αγορά σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στο Happy Day. Η δημοφιλής παρουσιάστρια πήγε με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στο κέντρο για να αγοράσουν προμήθειες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Ωστόσο, η μετακίνησή τους σε άλλο δήμο προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. (Δες εδώ την πληθώρα μηνυμάτων που δέχτηκε η Ελένη).

Με αφορμή, λοιπόν το ταξίδι της Δήμητρας Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει την Ιωάννα Τούνη στο νέο της σπίτι, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος υπεράσπισης της Ελένης Μενεγάκη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Παπανώτας: Είμαστε στη χώρα του παραλόγου, δηλαδή πραγματικά έχω σκίσει τα πτυχία μου. Ήταν όλη η Ελλάδα έξω, στα εξοχικά της… Παντού! Και τα έβαλαν όλοι με μια τηλεοπτική σταρούμπα, επειδή πήγε στη Βαρβάκειο να ψωνίσει.

Τσιμτσιλή: Για την Ελένη Μενεγάκη, γιατί δεν την κατονομάζεις;

Παπανώτας: Η Αλεξανδράκη, που πήγε στη Θεσσαλονίκη… Με τον κωδικό βοήθεια ηλικιωμένου προσώπου… Βοήθεια ξανθιάς…

Τσιμτσιλή: Υπάρχει τόσος θυμός και κόπωση του κόσμου που ψάχνεται και θέλει να εκτονωθεί.

Παπανώτας: Δηλαδή, επειδή πήγε να πάρει γαρίδες η γυναίκα…

Τσιμτσιλή: Μην το λες σε εμένα. Εγώ πιστεύω ότι η Μενεγάκη, αν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, θα πήγαινε στη Βαρβάκειο αλλά ίσως δε θα το ανέβαζε στο Instagram. Στο λέω γιατί κι εγώ μία φορά ανέβασα φωτογραφία από τη Ραφήνα, τότε που το «6» ήταν χαλαρό. Κι όταν σου είπα ότι δέχτηκα αυστηρά σχόλια, μου είπες ότι κανονικά δεν επιτρεπόταν να αλλάξω δήμο.

Read More

And More