Η Ναταλία Γερμανού σε μια άβολη στιγμή με τον καλεσμένο της – «Ζητώ συγγνώμη»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε δίπλα στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε Γίνεται. Ο γνωστός ηθοποιός αμέσως μετά τη συνέντευξή του, κλήθηκε να αναπολήσει όμορφες στιγμές τις καλλιτεχνικής του διαδρομής μέσα από μελωδίες και εικόνες.

Μια μελωδία όμως, η πρώτη στη σειρά, δεν έμελλε να του θυμίσει τίποτα. Απολύτως τίποτα, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά πρόδωσε.

Λίγο πριν η μουσική ξεκινήσει να παίζει, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά στον καλεσμένο της πως «πάμε να ξεκινήσουμε με το τραγούδι! Θα ακούσεις ένα τραγούδι και θα μας πεις τι σημαίνει για σένα, τι είναι για σένα, τι σου θυμίζει».

«Μέχρι στιγμής δεν έχω ιδέα, αλήθεια. Είναι ωραίο όμως, αφήστε το να το ακούσουμε» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου για να αναρωτηθεί εν συνεχεία, «μπορώ να υποθέσω ότι είναι Νότης Μαυρουδής;». Απαντώντας στη σκέψη του καλεσμένου της, η Ναταλία Γερμανού φρόντισε να ενημερώσει πως «είναι το «Music for people with trouble» της Suzanne Sunford. Αυτό το τραγούδι δεν ήθελες να το βάλεις στην παράσταση Mute;». Τότε ήταν που ο γνωστός ηθοποιός έγνεψε αρνητικά για να ξεσπάσει στη συνέχεια σε γέλια και να υπογραμμίσει πως «αυτές είναι οι αγαπημένες μου στιγμές».

«Δεν το έχεις ξανακούσει ποτέ αυτό το τραγούδι. Ζητώ συγγνώμη για την πρώτη μπανανόφλουδα στην οποία υπέπεσα» τόνισε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164