Η Ράνια Θρασκιά για τον χωρισμό της: «Είναι ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή οικογένειας»

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε στην εκπομπή Ελένη και στη Δέσποινα Τσόκου κάνοντας αναδρομή στις ιδιαίτερες περιόδους της ζωής της, από το τηλεοπτικό της ξεκίνημα μέχρι τον ερχομό των παιδιών της και τον χωρισμό της.

«Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, έχουμε έτσι μια σχέση η οποία περιλαμβάνει πολύ διάλογο και κουβέντα. Μου μιλάνε όταν τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει κάτι. Όλα αυτά αποτελούν αφορμές για διάλογο γιατί τα αγόρια δεν είναι και τα πιο επικοινωνιακά», είπε αρχικά για τους γιους της η Ράνια Θρασκιά.

«Έχω όνειρα και σκέψεις όπως κάθε γονιός, αλλά κάπως περιορίζομαι να τα επικοινωνώ με τους ενήλικους, με τους μπαμπά τους ή με ενήλικους ανθρώπους και όχι με εκείνα», συμπλήρωσε.

Όσο για την περίοδο από τον χωρισμό της και μετά η Ράνια Θρασκιά ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, μετά από χρόνια μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις μικρές εύκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ. Θα έλεγα πως σε αυτή τη φάση η ζωή μου ήταν ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας».

Read More

And More