Η Ρασέλ πετάει τα “καρφιά” της στην Γραμμέλη και η Αφροδίτη της απαντά: “Ήσουν κορίτσι μου ή δεν ήσουν ο εαυτός σου;”

Η Θεοδώρα Ρασέλ βρέθηκε καλεσμένη στη στήλη… Σπάστα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Pop Up και χωρίς δισταγμό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Η εκρηκτική παίκτρια του GNTM που προκάλεσε αίσθηση με τις ατάκες της αποκάλυψε πως η viral ατάκα “I will back” ειπώθηκε επίτηδες για να συζητηθεί σε όλο το διαδίκτυο, αλλά και το γεγονός ότι κοιμήθηκε με τον Edward το έκανε μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος με το όνομά της.

“Θεωρώ ότι είμαι καυστική και όχι εριστική, όπως λέει η κ. Αφροδίτη Γραμμέλη. Με έχει πάρει τηλέφωνο παρουσιαστής ή παρουσιάστρια για να πάω στην εκπομπή της. Είναι ξανθιά και καταξιωμένη. Αν μπορούσα να επιλέξω μόνο μια εκπομπή για να μπω στην ομάδα θα ήταν της Ναταλίας Γερμανού. Ήμουν ο εαυτός μου μέσα στο παιχνίδι. Με είχε ενοχλήσει όταν η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει στις αρχές του παιχνιδιού ότι θέλει να με πιάσει από το μαλλί… Το μεγαλύτερο ψέμμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με τον Δημοσθένη. Μου είναι αδιάφορο ποιος κέρδισε το GNTM” δήλωσε μεταξύ άλλων η Ρασέλ, τονίζοντας στην κάμερα πως ελπίζει μετά τη συνέντευξη η Αφροδίτη Γραμμέλη επιτέλους να τη συμπαθήσει.

 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παρακολούθησε προσεκτικά τα λόγια της Ρασέλ και δεν θα μπορούσε να μη την απαντήσει με τον δικό της καυστικό λόγο: “Εγώ σε συμπαθώ επειδή είσαι εριστική και επειδή έχεις και αναίδεια και αυτό το βίντεο είναι για σένα…” δήλωσε η δημοσιογράφος προβάλλοντας ένα βίντεο με όλες τις viral ατάκες της μέσα στο GNTM.

 

“Μας είχε ρημάξει μέσα στο παιχνίδι και βγαίνει τώρα στη συνέντευξη της Φωτεινής και μας λέει ότι ήταν ο εαυτός της και τα μισά που έχει πει τα έκανε για την τηλεθέαση. Ήσουν κορίτσι μου ή δεν ήσουν ο εαυτός σου; Τα είπες και τα πίστευες επειδή είσαι ή Θεοδώρα Ρασέλ που ξέραμε και αγαπήσαμε ή όχι; Εγώ σου έπαιξα το βίντεο για να καταλάβεις γιατί σχολιάζουμε αυτά που σχολιάζουμε στην τηλεόραση” σχολίασε στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Read More

And More