Η Σάσα Σταμάτη στο Live News: «Είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου κι είχα ταχυπαλμίες»

Η Σάσα Σταμάτη δύο ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε από την επίσκεψη στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου, η ίδια μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε από καρδιάς για την ψυχολογική της κατάσταση στέλνοντας το πιο σοβαρό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’  αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Και συνέχισε: «Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό». 

«Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη. 

Ο θάνατος του πατέρα της τον Απρίλιο του 2021 ήταν εμφανώς ένα από τα γεγονότα που την στιγμάτισαν και ίδια αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου έφυγε πολύ σκληρά και άδικα. Τότε ο πατέρας μου έπεσε έξω με μία δουλειά και έπαθε κατάθλιψη και κλείστηκε στο σπίτι. Εμείς τότε δεν δώσαμε πολύ σημασία, μια μέρα όμως, άρχισε να είναι σε μανία. Ένιωθε τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό. Ρώτησα ειδικούς και με βοήθησαν. Μπήκε στο ψυχιατρείο και όπως ξέρετε στην αρχή τους δένουν».

«Εκείνη την περίοδο ήταν ο covid, όποτε δεν μπορούσαμε να πάμε να τον δούμε. Μιλούσα με τους γιατρούς και μου έλεγαν ότι ήταν καλά και σταθερά. Μία μέρα με παίρνουν και μου λένε ότι δεν είναι καλά και μου τα μασάγανε. Πάω στο νοσοκομείο λοιπόν, με βλέπει και δεν κατάλαβε καν ποια είμαι. Μου λένε ότι ο πατέρας μου δεν έχει νεφρά, είχε να φάει και να πιεί ένα μήνα. Μανιοκατάθλιψη είχε και τελικά άλλο προέκυψε», κατέληξε η Σάσα Σταμάτη. 

Read More

And More