Η σεφ της Βουλής ξεκαθαρίζει: «Έχω μακρινή συγγένεια με τον πρωθυπουργό, εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας;»

Όπως έγινε γνωστό, η 28χρονη Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι η σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου εδώ και έναν χρόνο! Η νεαρή μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στην κάμερα του Happy Day για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της ενώ ξεκαθάρισε για τη συγγένεια με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη μακρινή συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θέλω να ενημερώσω ότι αυτό με τη μακρινή συγγένεια, ισχύει. Έχω πολύ μακρινή συγγένεια. Από εκεί και πέρα, το καφέ και το εστιατόριο της Βουλής ανήκουν σε ιδιώτη, δεν έχω κάποια σύμβαση με τη Βουλή, δεν πληρώνομαι από το ελληνικό Δημόσιο. Πληρώνομαι από ιδιώτη εργοδότη και δεν έχει καμία σχέση το όνομά μου με αυτό».

«Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη περιέγραψε πώς έγινε η πρόσληψή της ως σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ επεσήμανε: «Με ενόχλησε που έγραψαν ότι υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Μισελέν και πήραν εμένα…».

Διάβασε επίσης:

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Ποια είναι η κούκλα μαγείρισσα της Βουλής – Η μακρινή συγγένεια με τον πρωθυπουργό

Read More

And More