Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στη Ζηρδέλη για τον Βασάλο: «Με πολλή αγάπη στο λέω Άννα»

Στα σχόλια που έκανε η Άννα Ζηρδέλη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη συμπεριφορά του, απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω της εκπομπής της στο Mega.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πριν λίγους μήνες, η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα δοκιμαστικά τηλεοπτικές εκπομπής για την ομάδα του πάνελ.

«Μπορεί να μην έχω την αναγνωσιμότητα του Κωνσταντίνου, αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί επίσης να μην πουλάω, όπως πουλάει ο Κωνσταντίνος, αλλά κάνω την δουλειά μου αξιοπρεπέστατα και είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει “από πού και ως πού θέλεις να διεκδικήσεις μία θέση;” Είναι μονοπώλιο; Αυτό είναι που με ενόχλησε», ήταν οι δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Μετά το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη στο «Χαμογέλα και πάλι» η παρουσιάστρια σχολίασε: «Αυτό το… καταγγέλλουμε το καθετί – με πολλή αγάπη το λέω στην Άννα – δηλαδή, εντάξει, ok, είναι μία κουβέντα μεταξύ σας που έγινε. Όντως, ο Κωνσταντίνος είναι τώρα μέσα (στο survivor) από αυτή την έννοια, συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν άκομψο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More