Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει το Σάββατο και το τρέιλερ του «Έλα, Χαμογέλα» είναι στον αέρα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει με το «Έλα, Χαμογέλα» στο Open και πριν λίγα λεπτά το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια και η παρέα της θα μας πουν την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 9:50 στο OPEN.

Μαζί θα συζητούν για όλα τα θέματα που απασχολούν τις περισσότερες παρέες, θα υποδέχονται καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, θα μαγειρεύουν, θα ταξιδεύουν, θα ανακαλύπτουν νέα trends και συνήθειες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ελένη Βουλγαράκη θα σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!

Η Sissy Christidou Official και η παρέα της, μας λένε την πρώτη «Καλημέρα» της σεζόν αυτό το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 9:50#ElaXamogela @Pavlos Stamatopoulos @Konstantinos Vasalos @Voulgaraki Eleni#OPENtv #eisaiOPEN #OpenNeoProgramma #newseason

Gepostet von OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι am Dienstag, 8. September 2020

Τι τελευταίες ώρες βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα το τρέιλερ της εκπομπής για την φετινή σεζόν, το οποίο είναι επηρεασμένο από τον κορονοϊό, μιας και όλοι εμφανίζονται φορώντας μάσκες προστασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το «Έλα Χαμογέλα» τη νέα σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με τη Μαρία Κεφαλλωνίτη στην αρχισυνταξία και τη Νατάσα Ιωάννου στη σκηνοθετική επιμέλεια.

Read More

And More