Η Σούπερ Κική στο Dragons’ Den: Άφωνοι οι κριτές με τις χρηματικές απολαβές της από τα social media

Μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο και η Σούπερ Κική δήλωσε συμμετοχή στο Dragons’ Den, παρουσιάζοντας στους επενδυτές την εταιρία…

Η γνωστή influencer το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην εκπομπή επενδύσεων του ANT1 παρουσιάζοντας αναλυτικά το δικό της project μαζί με τη συνέταιρό της, την Άντρεα. 

Οι δυο κοπέλες παρουσίασαν την προσφορά τους στους Dagons’, η οποία ήταν 40.000 ευρώ για 10% της επιχείρησης τους ώστε να καταφέρουν να την επεκτείνουν περισσότερο και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Η Μαρία Χατζηστεφανή, λίγο πριν δώσει τη δική της προσφορά στα κορίτσια, απευθύνθηκε στην Σούπερ Κική και την ρώτησε αν οι χρηματικές απολαβές που έχει από τα social media, είναι αρκετές, ώστε να μην επιβαρύνει την εταιρεία, με την ίδια να απαντά: «Αν πω αυτό το πράγμα τώρα, δεν ξέρω».

Η Λιλή Περγαντά και ο Τάσος Οικονόμου κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για να ακολουθήσει η Μαρία Χατζηστεφανή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωπες με τρεις προτάσεις για να επιλέξουν την καλύτερη σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα.

Αφού βγήκαν για λίγα δευτερόλεπτα από το πλατό, ώστε να το σκεφτούν, οι δυο διαγωνιζόμενες του Dragons’ Den επέστρεψαν για να κλειδώσουν μια ιδιόμορφη ομολογουμένως συμφωνία, αφού κατάφεραν να συνάψουν συμφωνία με τρεις επενδυτές, τη Μαρία Χατζηστεφανή, τη Λιλή Περγαντά και τον Τάσο Οικονόμου.

 

Read More

And More