Η Τατιάνα Στεφανίδου για το T-Live: “Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα” (video)

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» φιλοξενήθηκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή την αυριανή πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής T-Live.

Ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε ότι γνωρίζει την Τατιάνα εδώ και πολλά χρόνια, όταν τους ζητήθηκε από τον ΑΝΤ1 να κάνουν μία εκπομπή από τις 07.00 έως τις 08.00 το πρωί, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν και ραδιοφωνικά στο «Στούντιο με θέα».

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της για το νέο ξεκίνημα στον ALPHA: «Είναι κάτι καινούριο. Για εμένα τρελό άγχος. Είναι κάτι τελείως καινούριο διότι μου προτάθηκε από τον ALPHA να κάνω μια εκπομπή, που θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση. Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση. Ακόμα κι όταν έκανα πριν 20 χρόνια γκόσιπ, και στο κοινωνικό… Αυτό όμως είναι ακόμα πιο ενημερωτικό. Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν κάτι που είναι πολύ γρήγορο, έχουμε ετοιμάσει κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο ALPHA. Εδώ λοιπόν επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό, και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα».

Και στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου επεσήμανε: «Η εκπομπή θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπέ, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει κι ένα τραπέζι. Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει».

Δες όλα όσα συζήτησαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Μάνεσης στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More