Η Τίνα Μιχαηλίδου για την περιπέτεια με τον κορονοϊο: “Όταν άρχισε να πέφτει το οξυγόνο φοβήθηκα…” (video)

H δημοσιογράφος Τίνα ΜΙχαηλίδου είναι ο λόγος που η εκπομπή της ΕΡΤ “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” δε βγήκε στον αέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η δημοσιογράφος που αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην εκπομπή μιας και μέχρι πρότινος βρισκόταν στην ομάδα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, εμφανίστηκε σήμερα μέσω σύνδεσης Skype και αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη στην ένατη μέρα καραντίνας ενώ τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει.

Ασυμπτωματική όμως ήταν και όταν βρέθηκε θετική στον ιό σε μια τυχαία δειγματοληψία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη, δεν υπήρξε άλλο κρούσμα. «Αυτό που μας έσωσε κυριολεκτικά είναι ότι όλοι φορούσαμε μάσκες».

«Στην ιδέα ότι μπορεί να έχω κολλήσει άλλους ανθρώπους, δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια. Μακάρι όλοι να το περάσουμε στο σπίτι. Δεν σας κρύβω ότι υπήρχαν στιγμές φόβου. Υπάρχουν συμπτώματα πολύ πρωτόγνωρα» είπε και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε

«Όταν άρχισε να πέφτει το οξυγόνο λίγο φοβήθηκα, γιατί είπα τι θα κάνω μόνη μου. Το πιο ανησυχητικό σύμπτωμα ήταν ο πόνος στον θώρακά μου και ότι έπεφτε το οξυγόνο και πολλές φορές φοβήθηκα ότι θα πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Ευτυχώς αυτό έμεινε μόνο ως ιδέα. Είχα αγευσία 5 μέρες και μια κόπωση. Για να είμαι ειλικρινής το πέρασα ήπια. Δεν έχω ιδέα από που το κόλλησα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Read More

And More