Η Τζένη Μπαλατσινού απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο; Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα της εκπομπή!

Η είδηση της επιστροφής της Τζένης Μπαλατσινού στην τηλεοπτική καθημερινότητα έσκασε σαν βόμβα. Και δικαιολογημένα, αφού τον τελευταίο καιρό δεν υπήρχε καμία φήμη για πιθανή συμμετοχή της παρουσιάστριας σε κάποιο νέο πρότζεκτ των σταθμών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, έχει ήδη πραγματοποιηθεί το πρώτο γύρισμα για το… «Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Τίτλος απόλυτα αντιπροσωπευτικός με το περιεχόμενος της εκπομπής, μιας και σε κάθε επεισόδιο, η Τζένη θα εκπαιδεύεται από ειδικούς, είτε στο μαγείρεμα, είτε στην υποκριτική, είτε στο τραγούδι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, κάθε εκπομπή θα έχει και μια ξεχωριστή αποστολή για την Τζένη, ενώ ελάχιστα από τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται σε πλατό, μια και για της ανάγκες του συγκεκριμένου project απαιτούνται φυσικοί χώροι. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Ίαν Στρατής θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής.

Η εκπομπή «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο από την συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου στις 16:00. Στο συγκεκριμένο slot η Τζένη θα βρεθεί απέναντι από τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, που παρουσιάζει το “Όλα Λάθος” στο Open. Ωστόσο, πηγή του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει πώς «ακόμα δεν έχει κλειδώσει η ακριβής ώρα προβολής». Αυτό θα το διευκρινίσει σύντομα το ίδιο το κανάλι με επίσημη ανακοίνωσή του.

Read More

And More