«Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μαχήτρια – Στη γέννα δεν ήμουν δίπλα της, έγινε ξαφνικά»

Με αφορμή την παρουσία της σε έναν καινούριο θεατρικό χώρο, η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στο Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με την Τζένη Μπαλατσινού και τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς για να ενταχθεί στο πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών.

«Η παρουσίαση με ενδιαφέρει, απλά πρέπει να είναι ένα πρότζεκτ που να με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Με έχουν φωνάξει σε ομάδες εκπομπών, είτε πρωινών είτε μεσημεριανών για να είμαι στο πάνελ. Διαφωνώ με τη λογική του σχολιασμού» ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Όταν ρωτήθηκε για τη γέννα της Τζένης Μπαλατσινού, η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε πως «έγινε πολύ απότομα όλο αυτό, είχαμε μιλήσει δύο-τρεις ημέρες πριν και περιμέναμε ότι θα γεννούσε αρχές του μήνα. Οπότε δεν ήμουν δίπλα της, έγινε ξαφνικά. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν γέννησε και εγώ τους είπα “μη λέτε βλακείες παιδιά, γεννάει σε μία εβδομάδα”. Οπότε ήταν πολύ απότομο όλο αυτό, μετά επικοινωνήσαμε».

«Όταν ένας δικός σου άνθρωπος φτάνει τόσο κοντά σε κάτι τόσο δυσάρεστο, ότι φτάνει στην άλλη όχθη, είναι τρομερά στενάχωρο. Κατ’ αρχάς αισθάνθηκα ανακουφισμένη, γιατί όταν το έμαθα, είχε τελειώσει πια η ιστορία, οπότε είχε διαφύγει ήδη τον κίνδυνο. Το είχαν προφυλάξει πολύ καλά τα παιδιά. Είναι πολύ στενάχωρο, η Τζένη όμως είναι μαχήτρια και τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Έχω δει την Τζένη, αλλά όχι το μωρό γιατί προσέχουμε με τους κορονοϊούς. Είναι ένα κουκλάκι» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στη Χριστιάνα Κοχλατζή, αναφορικά με το πώς αντέδρασε όταν πληροφορήθηκε ότι κινδύνεψε η ζωή της φίλης της στον τοκετό.

Read More

And More