Η Τζώρτζια Κεφαλά για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε μέσα στη Βουλή – «Τα παιδιά μου ξέρουν αν και πόσο προσπάθησα»

Για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε μέσα στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο μίλησε η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή «Γειά σου» το μεσημέρι της Κυριακής 21/1.

«Το έθιξα, όχι για την κατάληξη του αλλά για τον λόγο που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Είχε την τοποθέτησή του μέσα στη Βουλή, οι υπόλοιποι παρακολουθούσαμε. Κάποια στιγμή, απευθύνθηκε σε μαθητές που είχαν επισκεφθεί τη Βουλή και τους έλεγε ότι πρέπει να μεγαλώσουν, να γίνουν καλοί Χριστιανοί, πατριώτες….

Τους μιλούσε για αρκετή ώρα, και το θεώρησα όχι σωστό, το να έρθουν τα παιδιά ως επισκέπτες στη Βουλή και να τους γίνεται ένας προσηλυτισμός… Οπότε του είπε να μη μιλάει στα παιδιά αλλά σε εμάς. Εκείνη τη στιγμή μου έλεγε, “είστε μητέρα εσείς;” το τι εννοούσε ακριβώς, δεν το γνωρίζω πραγματικά. Μπορεί να εννοούσε αν είμαι μητέρα των παιδιών, αν είμαι σωστή μητέρα, δε ξέρω τι εννοούσε και να σας πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει…» ανέφερε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Του είπα ότι δε θα κάνω διάλογο μαζί του εκείνη τη στιγμή γιατί είναι και έξω από τους κανόνες της Βουλής όλο αυτό… Τα παιδιά μου και ο περίγυρός μου ξέρουν πολύ καλά αν προσπάθησα και ήμουν εκεί γι’ αυτά… Το θέμα είναι να σκεφτούμε κάποια στιγμή το τι λέμε στα παιδιά…» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Κεφαλά. 

Read More

And More