Η Βάλια Χατζηθεοδώρου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι»: Η πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή του The Voice

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι και επίσημα στο «The Voice of Greece»! Η νεαρή παρουσιάστρια θα βρίσκεται στα backstage του μουσικού talent show, στη θέση που πέρσι βρισκόταν η Λάουρα Νάργες.

Μάλιστα, μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε ένα βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στη σκηνή του The Voice και το πώς την υποδέχτηκαν ο Γιώργος Λιανός και οι coaches.

 

Μετά το τέλος του βίντεο, η Βάλια Χατζηθεοδώρου εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ – όπου ο σύντροφός της Πέτρος Πυλαρινός τραγουδά καθημερινά με τους Alcatrash – και συνομίλησε με τον Νίκο Μουτσινά.

«Έχουμε κάνει τα πρώτα γυρίσματα. Το έβλεπα φανατικά όλα τα χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρτι με τραγούδι, χορεύουμε εμείς πίσω στα backstage. Το κομμάτι αυτό μου αρέσει πολύ γιατί η επικοινωνία έχω επικοινωνία με τον κόσμο, πιάνουμε το συναίσθημα, χαλαρώνουμε. Σε μένα βέβαια έρχονται οι νικητές. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του The Voice και έχουμε πάρα πολλή χαρά εμείς πίσω» αποκάλυψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

 

Read More

And More