Η υφυπουργός ισότητας των φύλων στο T-LIVE μετά τον σάλο με την Λατινοπούλου – “Είναι προσωπικές της απόψεις”

Με το σάλο και τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ασχολήθηκε η εκπομπή T-LIVE, προβάλλοντας και τις δηλώσεις τις ίδιας, (διάβασε αναλυτικά εδώ) αλλά και τις πολλές και έντονες αντιδράσεις, ανθρώπων του θεάματος και όχι μόνο. Να σημειώσουμε ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει πολιτευτεί με την Ν.Δ.

Η υφυπουργός δημογραφικής πολιτικής και ισότητας των φύλων Μαρία Συρεγγέλα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή T-LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου ξεκαθαρίζοντας ότι οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

“Οι δηλώσεις της κυρίας Λατινοπούλου είναι προσωπικές και δεν ταυτίζονται με τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης. Και αυτό το λέω χωρίς αστερίσκους  και χωρίς καμία υποσημείωση. Από την κυβέρνηση υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που προσπαθούν να ακυρώσουν στην πράξη, κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα”, ανέφερε.

“Βία δεν είναι μόνο η σωματική κακοποίηση αλλά και η ψυχολογική κακοποίηση και ο εκφοβισμός. Και η χυδαία κριτική για την εμφάνιση.. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δίκαιη μεταχείριση σε όλους. Μια δίκαιη κοινωνία πιο ανεκτική που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες και προστασία σε όλες τις προσπάθειες “στιγματοποίησης” είπε η υφυπουργός στην εκπομπή.

 

Read More

And More