Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απαντάει πρώτη φορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου – “Δεν ξέρω γιατί λέει ότι δεν είμαι καλά, δεν έχουμε μιλήσει”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η κριτής και creative director του Greece’s Next Top Model φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη και στα παρασκήνια της φωτογράφισης αποκάλυψε ότι τον θεωρεί τον πιο όμορφο άντρα του κόσμου, παραδέχθηκε ότι ζηλεύει ενώ απάντησε για πρώτη φορά δημόσια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν από λίγους μήνες, η παρουσιάστρια του “Pop up” είχε αναφέρει στον αέρα της εκπομπής ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν περνάει καλά στο GNTM. Ωστόσο, σήμερα η κριτής του reality μόδας δήλωσε ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το συγκεκριμένο θέμα.

“Εγώ είμαι καλά, περνάω καλά και πέρναγα καλά. Δεν ξέρω γιατί το λέει η Ηλιάνα αυτό γιατί δεν έχουμε μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κουραστήκαμε αλλά δεν κουράστηκα μόνο εγώ. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά ήταν για όλους μας. Το καλό με το GNTM είναι ότι είμαστε μια ομάδα 200 ανθρώπων που είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ και είμαστε παρέα. Αυτό το πράγμα το περάσαμε μαζί.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι καλά. Είμαι τρία χρόνια σε μια εκπομπή που μόνο επιτυχία μπορείς να την πεις, ο κόσμος την αγαπάει, ο κόσμος με αγαπάει, οπότε εγώ είμαι καλά. Την Ηλιάνα την είδα στους ΚουΚου μέσα στο πλατό και δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Εμένα με ενδιαφέρει τι ξέρει ο άντρας μου και η οικογένειά μου. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν ότι είμαι καλά. Δεν μιλήσαμε με την Ηλιάνα μετά τις δηλώσεις της. Δεν με πειράζει! Μακάρι να μιλάει όλος ο κόσμος για μένα”, δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δες το βίντεο:

Read More

And More