Ίαν Στρατής: «Λείπω από το σπίτι και όταν επιστρέφω, η κόρη μου είναι ένα άλλο παιδί»

Τον Ίαν Στρατή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο νεαρός καλλιτέχνης που διαγωνίζεται αυτήν την περίοδο στο J2US μίλησε για το παράπονο που έχει από τον καλλιτεχνικό κόσμο που δεν τον παίρνει στα σοβαρά, αλλά και για τη ζωή με την κόρη του, Ολίβια.

«Νιώθω γενικά στον χώρο ότι δε με παίρνουν στα σοβαρά. Όπου πάω, σε όποια δουλειά κάνω, νομίζω ότι τελικά τους διαψεύδω. Αυτό νομίζω ότι είναι κάπως καλό, αλλά ναι, το νιώθω ότι δε με παίρνουν στα σοβαρά. Έχω βάλει στο πρόγραμμα να κάνω και μαθήματα υποκριτικής, περιμένω να μεγαλώσει λίγο η μικρούλα. Τώρα θέλω να περνάω χρόνο μαζί της, οπότε δεν έχω τόσο χρόνο, αλλά ναι, το έχω βάλει στο πρόγραμμα» ανέφερε αρχικά ο Ίαν Στρατής.

«Η μικρή είναι τέλεια. Λείπω από το σπίτι και όταν επιστρέφω είναι άλλο παιδάκι, έχει μάθει κάτι καινούργιο. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα, δε μπορώ να το εκφράσω ακριβώς. Της βάζω ένα συγκεκριμένο τραγούδι, το “Ντο ρε μι” από το Sound of music και πάει κατευθείαν στο πιανάκι της, οπότε βλέπω μικρές ενδείξεις ότι μπορεί να ασχοληθεί με τη μουσική. Ό,τι της αρέσει θέλω να κάνει, θα είμαι δίπλα της σε οτιδήποτε θέλει να κάνει» πρόσθεσε ο Ίαν Στρατής.

Read More

And More