Ίαν Στρατής: Όταν μας είχε συστήσει τη μητέρα του σε κοινή τους συνέντευξη – Η μοναδική τους σχέση

Ο Ίαν Στρατής ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί! Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο διάστημα μαζί, ωστόσο από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι θέλουν να είναι μαζί για πάντα και να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Πριν τρία χρόνια, ο Ίαν Στρατής μας είχε συστήσει την αγαπημένη του μητέρα μέσα από την εκπομπή «Ελένη» στον Alpha. Μαμά και γιος παραχώρησαν μια σπάνια συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού και είχαν μιλήσει για τη μοναδική σχέση τους.

«Πολλές φορές ο γιος μου με λαχτάρησε!» είχε αποκαλύψει η μητέρα του, με τον Ίαν Στρατή να συμπληρώνει: «Η μαμά μου εξαιτίας μου έχει κάνει εγχείρηση στις φωνητικές χορδές , επειδή φώναζε πολύ»! Η γλυκιά μανούλα τόνισε: «Του άρεσε να πειράζει τα αδέρφια του με επικίνδυνα παιχνίδια και εγώ μια ζωή φώναζα «Κωνσταντίνεεε»»!

 

«Έμεινα στο ίδιο σπίτι με τους δικούς μου μέχρι τα 17 μου. Μετά πήγα σε ένα σπίτι μόνος μου, ακριβώς από κάτω και μετά στα 22 πήγα σε ένα σπίτι μόνος μου… Αραιά και που παίρνω κανένα ταπεράκι από τη μαμά μου. Τηλεφωνώ στη μαμά μου όταν χρειάζομαι κάτι ή θέλω να δω πώς είναι.» είχε τονίσει ο Ίαν Στρατής.

Read More

And More