Ιάσονας Παπαματθαίου: «Η γενιά μου είναι πιο φτωχή από τους γονείς μας – Είναι πολύ δύσκολο να αγοράσουμε σπίτι ή να κάνουμε οικογένεια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε ο Ιάσονας Παπαματθαίου

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά.

«Το 2011 έκανα την πρώτη μου παράσταση και δούλεψα πολύ σκληρά για να καταφέρω να ζω από αυτή τη δουλειά. Δεν ήμουν διατεθειμένος να δώσω πανελλήνιες, είχα αυτά τα ερεθίσματα από τους γονείς μου, επέλεξα την υποκριτική και τελικά μου άρεσε», είπε αρχικά ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Σχετικά με τη συμβουλή που θα έδινε στο νεότερο εαυτό του, ο ηθοποιός σημείωσε: «Στον μικρότερο εαυτό μου θα έλεγα να χαλαρώσει και να μην τα παίρνει όλα στα σοβαρά. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος όταν βλέπω τον εαυτό μου, είμαι αυστηρός».

«Η γενιά η δική μου βγήκε στην αγορά κατευθείαν στην κρίση και είναι πιο φτωχή από τους γονείς μας. Είναι πολύ δύσκολο αυτήν την εποχή να αγοράσουμε κάποιο σπίτι ή να κάνουμε οικογένεια. Αν και λατρεύω τα παιδιά, η ευθύνη αυτή μου ακούγεται τρομακτική», συμπλήρωσε ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164