Ιάσονας Παπαματθαίου: «Ο πατέρας μου, μου πρότεινε να με βοηθήσει, αρνήθηκα για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή»

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου φέτος συμμετέχει στο J2US με παρτενέρ την Ηρώ και, με αφορμή αυτή του την τηλεοπτική παρουσία, μίλησε στην εκπομπή “Breakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη αποκαλύπτοντας πως ακόμη προσπαθεί να καταλάβει ότι πρέπει να λειτουργεί σαν δημόσιο πρόσωπο.

«Με αιφνιδίασαν στο J2US. Είναι ένα αντικείμενο που μου είναι άγνωστο γιατί δε ξέρω πως λειτουργούν τα show. Η Ηρώ ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δέχτηκα την πρόταση» ανέφερε αρχικά για τη συμμετοχή του στο show.

«Προσπαθώ να καταλάβω πως πρέπει να λειτουργήσω ως πρόσωπο της τηλεόρασης. Είμαι λίγο ντροπαλός. Έκανα πολλά χρόνια να ξεπεράσω τη σκηνική μου ντροπή. Κάθε φορά που τα καταφέρνω νιώθω πολύ καλά, νιώθω ότι έκανα μια υπέρβαση. Μου κοβόντουσαν συνέχεια τα πόδια. Ειδικά στις πρώτες παραστάσεις θυμάμαι ότι είχα τόσο πολύ άγχος που όταν τελείωνε και κατέβαινα από τη σκηνή, δε θυμόμουν τίποτα και τους ρωτούσα όλους αν τα είπα όλα και αν έκανα όσα έπρεπε» είπε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, ο Ιάσονας Παπαματθαίου απάντησε και σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι τον βοήθησε ο πατέρας του, Τάκης Παπαματθαίου να ανελιχθεί στον χώρο της υποκριτικής.

«Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση, και είναι λογικό, ότι με βοήθησε ο πατέρας μου. Είχε έρθει κάποια στιγμή, με καλή πρόθεση, και μου πρότεινε να με βοηθήσει και του είπα όχι για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή και να μη νιώθω ότι παίρνω τη θέση κάποιου ταλαντούχου» είπε και συνέχισε,

«Μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Είναι και εκείνη ηθοποιός, αριστούχος του θεάτρου Τέχνης. Ήταν δύσκολο για εκείνη γιατί είχε και εμένα. Είναι πολύ πιο δύσκολα πάντα για μια γυναίκα, όχι μόνο στον δικό μας χώρο, παντού».

«Προσπαθώ να είμαι ενεργός στα social media. Δυστυχώς μετράει στην αγορά εργασίας. Με ενοχλεί ένας παραγωγός να επιλέγει κάποιον ανάλογα με το πόσους followers έχει κάποιο;» ανέφερε ακόμα ο ηθοποιός.

Read More

And More