Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα, τώρα έγινε η Μενεγάκη του 1999»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, σχολίασε παρουσιαστές, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες που βρίσκονται στην επικαιρότητα, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.

«Αν ήθελε η Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει, θα έπρεπε να κάνει μια διαφορετική επιστροφή. Πιστεύω ότι η Ρούλα δεν είχε δει την εκπομπή πριν. Το Σπίτι με το Mega ήταν μια εκπομπή που αντικειμενικά δεν έχε παρουσιαστεί, αφού ανάλογα τον καλεσμένο, η εκπομπή προσαρμόζεται στο εν λόγω πρόσωπο», είπα αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. 

Σχετικά με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σχολίασε: «Η Ελένη Μενεγάκη από τη στιγμή που έκανε μια μεγάλη αποχώρηση, δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα. Έπρεπε να ξέρει, επειδή είναι πολύ έξυπνη, ότι έπρεπε να κάνει μια grande επιστροφή. Όταν επέστρεψε, γύρισε και η Μενεγάκη του 1999. Αν η Ελένη διαφώνησε με το πάνελ της, δίκιο έχει εκείνη. Η εκπομπή φτιάχτηκε για εκείνη, λέγεται Ελένη. Δεν ονομάζεται ούτε Σάββας, ούτε Δημήτρης». 

Στη συνέχεια, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σημειώνοντας: «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος, μίλησε και για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν δεχτεί αρκετό σχολιασμό, με αφορμή την έντονη διαχιτικότητά τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

«Την Δέσποινα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είμαστε φίλοι. Αν αγαπάς έναν άνθρωπο και αυτός ο άνθρωπος είναι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να τον προστατεύεις. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να παρεκτραπείς, κάθεσαι σπίτι σου. Τα δημόσια πρόσωπα, έχουν υποχρεώσεις απέναντι στη δημοσιότητά τους», είπε ολοκληρώνοντας ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Read More

And More